Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Apa Guna Followers?
Sunday, 16 December 2012 - Permalink | 5 Comments


Hai hai *lambai tangan* . Awesome tidak? Lepas makan , on laptop balik. Terfikir nak update pasal followers saya ni . Ya, sejak akhir-akhir ni follwers saya meningkat dengan mendadak selepas join banyak segmen / contest . Tapi ... tapi kan , apa guna followers ramai sakan tapi tak sporting langsung . Maaf, saya tak terima kalau setakat nak di follow saja tapi tak pernah singgah sama sekali sekat blog saya. Jangan mengharap ayat , "FOLLOW ME BACK PLEASE". Saya tau blog saya tak ada benda yang bermanfaat untuk saya kongsi bersama tapi sekurang-kurangnya tinggalkan jejak kamu dekat chatbox saya tu . Semalam , ramai gila silent readers , tapi at last.. Adalah beberapa orang yang singgah & komen di entry saya . Saya berterima kasih sangat bagi siapa yang selalu singgah dan tinggalkan jejak di chatbox mahupun entry . 
Dan .. kalau korang nak kena follow back, mesti ada follower widget okay :) Bukan apa, sebab mungkin laptop ada masalah sikit.. Tak dapat nak follow blog yang tak ada follower widget. Bukan tak nak follow balik . Harap maklum.

Dan abang2, kakak2, adik2, makcik2, pakcik2 sekalian ...
Tolong jangan letak ads kamu dekat cbox saya . PANTANG SEKALI
saya nampak. Sudah terkena banyak kali pun , tapi selama ni saya cuma diam2 saja. 
Sudah jelas ada catatan dekat atas chatbox tu. Bacalah bagus2 kalau ada sepasang mata . 
cisss. panas. -.- 
MAAF. 


Labels: ,


Blogger ejulz said...

follower sepatutnya sbg sahabat di laman sosial.. blh berkongsi pngalaman.. kongsi ilmu..

 
Blogger Florence Ayum said...

betul ^_^

 
Blogger Ƞurul Ƨyafiqah said...

Betul2x yg ads tu. Fiqah kalau nampak macam tu confirm takkan tekan sebab tahu mesti link ads ~.~

 
Blogger Florence Ayum said...

iyaa .. rasa nak boom saja kalau tau sapa yang letak ads tu . heeee :(

 
Blogger P.P said...

ya betul-betul, mishimaro sokong :D

 

Post a Comment