Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
BLOG REVIEW #17
Wednesday, 19 December 2012 - Permalink | 1 Comments


Nurul Najihah :) Orang Kelantan ni ! Baru habis menuntut di UMT ( Uni.Malaysia Terengganu)
Bidang apa ek? hehe ..Blog simple, ringan ! Suka, tak lama lah loading nya. Template warna oren! Favourite colour of mine! Love it . hehehe
Suka join contest and giveaway ek?  Header awak tu :) jangan segan -sungkan nak join segmen saya yang akan datang ya!

Labels:


Blogger annur_islam said...

Waaahhh...Thanks dear ! Sungguh terharu.
Malunya, template sy xcantik pon...template lama, xtukar pon, xcam org laen cantik2 je header diorang..
Yer dear, nie blog contest n giveaway sis, khas untuk GA. xcampur ngn personal.. sila lah lawat blog saya 1 lg tue yer... :)

http://annurislam90.blogspot.com/

Ape pon, terima kasih sangat2 kerana review my blogs.. Sis masih lagi baru dalam dunia blogging xberapa aktif sangat.. Minta tunjuk ajar n nasihat..

salam perkenalan. salam ukhwahh..
Moga dunia alam maya ini dapat merapatkan ukhwah kita.. :))

 

Post a Comment