Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
BLOG REVIEW #9
Wednesday, 19 December 2012 - Permalink | 0 Comments


Sorry , lama tertangguh blog ni .. Maaf sangat! Kira semalam nak review blog , tapi adik sibuk nak tengok Ultraman dekat laptop .. Tak dapat nak mengelak lagi.. 
Okay , blog Cik Nor . Hehehe blog ni simple. Tak banyak gadget yang meleret dekat sidebar . Saya suka! Eh, view dekat mana tu? Yang dekat atas tu ? Cantiklah , ada banyak kapal layar . 
Cik Nor punya blog ni banyak update pasal kehidupan dia bersama keluarganya . Dah tengok dah .. Suka bersiar-siar ek? Pernah ke Sabah? hehehe sekali lagi nak ucapka, maaf sebab lmbat review dan terima kasih banyak sebab sudi join & support!


Labels: