Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
contest header/blog comel
Sunday, 16 December 2012 - Permalink | 7 Comments

Bulan Disember ni aku rasa banyak contest / segmen aku ikut . Terlalu free agaknya. Cuti panjang ni duduk dekat rumah saja.;D


Contest yang ke berapa entah aku join untuk hari ni? Eh? Ke-2 ? 
Syarat yang dikenakan tak banyak . Jadi, tak payah risau nak follow / like sponsor. :D :D tak lah serabut kepala aku =='


Syarat Penyertaan :
  •    warganegara Malaysia 
  •  buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link blog saya
  •  follow blog saya dan blog nabihah 
  •  like fan page nabihah 
  •  beri sebab suka blog creamlovebunny ? ( tidak melebihi 50 perkataan )
  •   tag 3 orang dan pastikan mereka tahu  
  •  letak link post di ruangan komen ( bukan link blog )
Sebab suka blog creamlovebunny ?

  • Blog dia ringan , tak banyak sangat gadget yang memanjang :) Blog dia ada banyak tutorial & freebies yang boleh dirujuk . Tak percaya? Cubalah tengok sendiri . Kawaii pulak tu. :)



bagaimana owner pilih ?
  • berdasarkan header ATAU blog yang comel serta kemas.
  • sebab yang menarik dan ikhlas
TAMAT TEMPOH - 25 DISEMBER 

Tagged : Lala , Shaz & Fiqah

Labels: ,


Blogger creamlovebunny said...

terima kasih join ^^

 
Blogger Florence Ayum said...

sama-sama :)

 
Blogger Ƞurul Ƨyafiqah said...

Thanks tag Flo :D Nanti Fiqah join ye ;)

 
Blogger Florence Ayum said...

hehehe okay fiqah ;D

 
Blogger P.P said...

polo nanti saya join okayy. sebelum tu nak tanya yang follow blog kau tu tukar p follow blog saya kah (o.O)

 
Blogger Florence Ayum said...

nda.. itu bukan blog saya. itu url blog yang buat contest . :) saya copy paste dia punya syarat :) tngok dkat blog owner.

 
Blogger P.P said...

Oh okayy :D

 

Post a Comment