Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie dan Akma
Monday, 10 December 2012 - Permalink | 7 Comments

Klik banner untuk join.
Contest yang keberapa sudah saya ikut ni. Tapi tidak ada nasib untuk menang :) Kali ni Shaz yang tagged saya untuk join contest ni . Mahu join mudah saja , tapi kena follow banyak blog & twitter sponsor . Kalau tidak, macam mana mahu menang . hihi. :

  • Sejak bila berjinak dalam dunia blog?
  • Tidak lama sangat . Saya mula berblogging ni dari November 2011. Masa tu tidak berapa aktif nak follow blog sana sini. Sebab belum reti sangat . Terjebak dalam dunia blog ni pun dari kawan saya , Siti Nurzarifah :)

  • Kenapa berblogging? Best tak?
  • Sebab berblogging? Mula-mula saja nak buat blog. Untuk suka-suka. Diary platform lah dikatakan. Tapi tak sangka pula diary paltform ni ada juga yg nak follow . Best ke tak? Mula-mula , rasa macam buang masa. Sebab tak ada apa-apa yang menarik sangat kot. Tapi bila dah nampak blog orang lain yang banyak followers dan entry menarik, saya pun cubalah untuk menaikkan lagi followers saya :) Berblogging dapat menambah ramai kawan . Bukan dari dalam negara saja, malahan luar negara juga :)

  • Harapan pada blog di masa akan datang?
  • Harapan saya pada blog yang tak seberapa  ni.? Nak menaikkan followers dan harap-harap dapat buat template sendiri pada masa akan datang. Sebab template yg sekarang ni, saya ambil dari blogskin saja :) dan ubah sedikit design . Dan, berharap juga akan dapat buat tutobies untuk blogger yg lain :) Boleh-bolehlah juga dalam coding ni :) Belum terbuka hati lagi nak buat tuto or freebies :) 
Sekian :) Harap jawapan saya memuaskan . Hehe.. iklas dari hati . xoxo

Tagged : Adie & Lala


Labels: ,


Blogger ★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Nak yang awesome , MELETOPS , WOW ,
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html .

Buat blog btambah comel ?
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/tutorial_5790.html

Ingin direview ?
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/review-blog.html

 
Blogger kongsi apa saja said...

hehe.. mcm ditemuramah wartawan... hehe

 
Blogger Florence Ayum said...

hahahah :D

 
Blogger Adi Putra said...

thanks tag men, kalau ada masa Adie join ;)

 
Blogger Qaseh Hafizah said...

Good luck dear :)

jom join ni
http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

 
Anonymous Polo said...

hehe okay!

 
Blogger Yanie Andierah said...

Contest ni dah tamat ! Check pemenang DISINI , Mungkin anda salah seorang pemenangnya :)

http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-saya-si-blogger.html

 

Post a Comment