Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
LOGO BARU .
Tuesday, 18 December 2012 - Permalink | 3 Comments


Eh eh? Mesti ada yang tak perasan ni kan? Atau saya yang ketinggalan zaman? hehehe..
Tak , tadi masa tengah syok open new tab.. Buka new tab untuk Youtube , mula-2 tak perasan logo Youtube dah berubah wajah . :D

Logo Oppa Gangnam Style pula! Lepas ni , takkan Blog, Facebook & Twitter pun nak berubah logo juga? =,=

Labels:


Blogger Mrs. Sarah said...

sebenarnya Youtube saja yang selalu tukar logo. Blog, Facebook & Twitter tak akan tukar logo sendiri.

 
Blogger P.P said...

oh perasann. semalam saya buka youtube. maklumlah famous dah oppa style haha :')

 
Blogger Florence Ayum said...

Mrs.Sarah : iya ... tapi baru kali ni perasan Youtube tukar logo. hehe ;)

P.P : samalah kita ni . >.<

 

Post a Comment