Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !
Saturday, 22 December 2012 - Permalink | 8 Comments


Klik banner cun di atas kalau nak join .


Terima kasih Shaz sebab tagged saya .
Segmen Aku nak BW & Follow Blog Korang By Permaisuri Merah Jambu :)
Harap2 dapat meningkatkan lebih ramai pembaca dan trafik di blog saya .


Syarat-syarat :

  • Follow blog yanie  *WAJIB !
  • Like Fanpage Yanie [SINI] dan [SINI] *Ikhlas*
  • Follow Twitter [SINI] *bagi yang ada twitter*
  • Buat entri pasal ni dan letak tajuk "Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !" *WAJIB LETAK BANNER TU !
  • Komen link korang kat kotak komen :)
  • Nanti korang kena BW dan Follow semuaaaaaaaa peserta :)


Labels:


Blogger McNa said...

singgah dr segmen sama
http://www.jomsinggah.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html

jemput la dtang blog ye.. jgn segan

 
Blogger ain fazlin abd aziz said...

http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html dri segmen sama.. follow back?

 
Blogger iehahfarihah said...

BW AND follow sini

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

 
Blogger aynora nur said...

salam,

BW sambil follow..

http://www.aynoranur.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

 
Blogger Fatin Jieha said...

Salam. Fatin datang dari segmen sama. Dah follow sini. Follow back ya?

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Anyway jom join segmen Fatin yg akan tamat 31.12.2012 nanti. SEGMEN Blogging? Twittering!

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-blogging-twittering.html

 
Anonymous zuhanif said...

dari segmen yg sama, done follow awak jemput ke blog saya pula ya :P http://awekcool.blogspot.com/

 
Blogger Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

 
Blogger intan izwani said...

hi.. dh follow blog awak dah..
t follow blog saya blk k...

http://cutepolkadotsever.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

 

Post a Comment