Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
SEGMEN : Le' Gojes Blogger
Sunday, 16 December 2012 - Permalink | 8 Comments


Hari ni join segmen lagi :) Bagi sesiapa yang nak join , klik banner pelangi di atas *hiak hiak* 
Syarat tak banyak , tak payah gundah-gelisah nak follow banyak-banyak sponsor. Hehehe

  • Nickname : Flo @ Polo
  • Birthday : 7 September 1996
Gambar ni kira SATU tak? hehe
Tak awesome macam contestant yang lain :) 
Tagged : Shaz



Labels: ,


Blogger Suhaili said...

saya review blog awak Florence ^^ http://themustachestory.blogspot.com/2012/12/blog-review-8-blackforest-supergirl.html

 
Blogger Florence Ayum said...

thanks awak ;D hehehe dah tngok dah :P ngehehe

 
Blogger Suhaili said...

saya reply cooment awak . ngeh ngeh ngeh >< http://themustachestory.blogspot.com/2012/12/blog-review-8-blackforest-supergirl.html?showComment=1355646359037#c7359930909102237600

 
Blogger Florence Ayum said...

ngehehe :P xoxo

 
Blogger Suhaili said...

tukar lagu blog ?? Closer pulak .. hahahaha my bedtime song >< . http://themustachestory.blogspot.com/2012/12/blog-review-8-blackforest-supergirl.html?showComment=1355647528492#c5077689050297297312

 
Blogger Florence Ayum said...

hehehe a'ah .. :P

 
Blogger Kadija Jamal said...

Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

 
Blogger SHazH0NIee said...

yiha yiha ! thanks tagged

 

Post a Comment