Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
SEGMEN SIAPA PALING JUJUR
Thursday, 6 December 2012 - Permalink | 6 Comments

Sejujur manakah saya?
SORRY . THIS POST IS IN MALAY.
  • apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang : Buat muka santai dan kata,"adik.. lain kali hati-hati okay?" . Padahal dalam hati, pergh! habis aku maki-maki. babi diseru *sigh*
  • pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar : PERNAH! Nasib tidak berbau. eheh biasalah tak dapat nak tahan angin . heeee
  • pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :em? yang ini  pernah . Kalau situasi ini berlaku, saya buat bodoh saja.
  • bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :hari ini , petang tadi .. kira-kira jam 3 lebih lah . Sebabnya gaduh dengan boyfriend.
  • mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you : ejek nama bapa! ugh tidak suka!
  • berapa berat badan you sekarang :55 kg. Tapi ramai yg tidak percaya . Kenapa? Kurus sangat? 
  • ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : Aku bantai saja benda yg depan mata aku. Kalau adik aku tegur, siap!
  • matapelajaran paling k.o masa sekolah : Matematik . LOL 
  • adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan : ini pernah! tahun lalu! ugh bencinya kalau ingat balik! gaduh dengan senior , form 5. Masa tu , saya baru form 3. Biasa bebudak . Kami gaduh sebab dia suka busybody hal saya. Tidak ada sangkut paut dengan dia pun . Badan dia besar gila! 
  • orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) : Tahun 4 ni. Cinta monyet saja. Tapi tidak pernah berkomukasi dengan dia.
  • you pertama kali couple masa umur berapa : 13 tahun. errr..
  • berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :  Genap 1 tahun 4 bulan hari ini. Thanks GOD! 
  • last you putus sebab apa : Dia bagi alasan tidak dapat teruskan hubungan dan tidak dapat bahagiakan saya.
  • adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa : Mungkin ya , tapi tidak pernah nampak. Sebab saya ni kadang-kadang mulut tempayan . Melawan cakap. :( keras kepala, degil. 
  • bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : Dengar lagu!
  • keputusan upsr you : 5A . *wink wink*
  • you nak kawen masa umur berapa dan kenapa : 28 maybe? Mahu kumpul duit dan bahagiakan ibu bapa :)
  • you selalu berangan tentang ape : Kahwin dan cita-cita mahu jadi doktor. :D
  • perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : Gagal matematik. Belajar , tapi kesudahannya sama saja. 
  • perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : err? tidak ada perkara yg disukai . Tahun ini macam malang berterusan .
  • blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia : Sandra! suka sangat! Pinklicious gitu! ala tomey-tomey! ringan dan banyak entry menarik!
  • sesuatu yang you tak suka bila blogwalking : Tidak ada google friend connect dekat sidebar! Susah mahu follow , apalagi kalau Blog ID error!
  • mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook : 2009. Sebab masa tu tengah trend facebook. Cemburu bila dengar kawan cerita pasal facebook ni. Sedangkan saya tidak tahu menahu.
  • you selalu bangun tidur pukul berapa : lewat! ikut masa! Kalau tidur lewat,maka lewatlah bangunnya. Dan disebaliknya!
  • kritikan terhadap blog saya : Saya suka blog awak! Header ala tomey-tomey!  Ringan , font pun okay! Semuanya lengkap! Senang cerita , blog awak awesome!!!  
  • Tagged : Lala.


Blogger vendettatraveller said...

terima kasih sbb sudi join :D

 
Blogger Florence Ayum said...

hahaha :D sama-sama!

 
Blogger vendettatraveller said...

ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

 
Blogger Florence Ayum said...

okay!

 
Blogger jjikjjikl said...

nice entry and shawol ? *sep
btw from the same segmen ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

 
Blogger emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

 

Post a Comment