Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Segmen Upkan Follower Blog
Friday, 21 December 2012 - Permalink | 2 Comments


Tuan empunya blog jemput join segmen dia dan kekawan dia ni. Jadi, tak mau kecewakan dorang :) hehehe
Syarat simple , tak banyak sengeh . Lagipun , aku support 101% segmen ni . Nak "up" kan followers korang? Klik banner comel tu ! hehehe suka banner tu !

Syarat-Syaratnya :
  • Wajib Follow blog Aisya , Dafina , Aina , Aineen .
  •  Terbuka kepada kaum Hawa sahaja . Kaum Adam tak dibenarkan .
  •  Mesti warganegara Malaysia .
  •  Buat entri tentang 'Segmen Upkkan Follower Blog'
  •  Tag 2 orang rakan anda yang minat bersegmen . Pastikan mereka tahu .
  • Tempekkan banner yang comel ni :)
  •  Letak syarat-II nihh .
  • Printscreean dekat bahagian kotak Followers korang .
  • Lepas dah buat semua ni , pastekan link itu di BAHAGIAN komen . Tidak akan diterima di C-box . Jangan bagi link blog , bagi link untuk segmen ni sahaja .
  •  Mesti like INI , INI dan Ini .
  • Tarikh tutup segmen pada 23 Disember 2012 tepat jam 11.59 malam .

Pemilihan
-Berdasarkan entry yang menarik .
-Berdasarkan blog yang kemas , comel/cantik dan ringan

Sponser : *Wajib follow/like , kalau tak nanti tak dapat rezeki*
-Eyra Azmy : Fanpage | Twitter | Link
-

-Hadiah-#Update1

Jika ada sesiapa yang mahu sponsor , sila beritahu di Fanpage saya ya .

#Jika ada sebarang masalah seperti tidak tahu apa itu printscreen , sila shout di c-box kami.


Saya berharap dengan mengikuti segmen yang dianjurkan oleh mereka ni dapat menambah lebih ramai followers! Saya nak followers yang sporting , tak nak lah setakat perkataan, "follow me back k?"
ohhh! Saya tak mau follow balik kalau macam tu! Hehehe gurau gurau gurau!
Saya dah ikut syarat-2 korang! :D jangan risau. tak main tipu punya! 
Nak tag : 
Lissa
Shaz

Kawan2 yang suka bersegmen ni! Join ok!

Labels:


Blogger melissa lissalalissa said...

Waa.. thanks tag., hehe nanti sy join.. ^^

 
Blogger Florence Ayum said...

hehehe okay !

 

Post a Comment