Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
SELESAI
Wednesday, 19 December 2012 - Permalink | 0 Comments


Akhirnya selesai juga Segmen Blog Review saya . Maaf kalau saya lambat mereview blog anda :) 
Maaf juga kalau ada ayat yang salah atau apa2 :) hehehe

Selesai kah ni? Atau ada lagi yang nak direview oleh saya? Thanks semua sebab sudi bagi support & join segmen pertama saya . Hargai! Tepuklah tangan utk diri sendiri. :D 
Oh! Hari ni result PMR dah keluar kan? Batch'97 good luck! Dan ... Bagi yang gagal jgn kecewa. SPM kan ada lagi :) Bagi yang cemerlang, jgn lupa ucap terima kasih dkt semua yang pernah tolong kamu! Escpecially, guru-2. 

Satu lagi, harap2 malam nanti aku dapat online dan nak masukkan blog korang dalam linkies aku . Ada 20 orang yang join . Maka, 20 orang itu tersenarai dalam linkies saya! Thank you guys! Saya akan letak korang dalam linkies saya selama-lamanya . Buang dah kontrak setahun tu ! hehe ikhlas ni! Okay , nak makan tengahari dulu . Chalobeteh! ;)

Labels: