Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
SUDAH CUKUP SUDAH
Wednesday, 19 December 2012 - Permalink | 2 Comments



Maaf. Janji saya hari tu nak masukkan dalam bloglist. Tadi cuna nak buat coding bloglist utk blogskin . Tapi tunggang-langgang blog saya sebab code tu tak sesuai utk blogskin. Itulah kelemahan bila menggunakan blogskin. Tapi saya dah letakkan url blog korang dalam linkies saya . Dan , saya tak akan buang link blog korang :) Kekal selama-lamanya dekat situ . :) Tahniah bagi siapa yang dah bagi support dan join segmen pertama saya yang tak seberapa ini :) xoxo
Saya dah nak tutup segmen ni . Ada lagi yang nak direview? :) Cepatlah sebelum jam 12 tengah malam ni .
Dah , chalobeteh . Nak tengok tv :)


Labels: ,


Blogger Sharina said...

Beautiful layout! :) Thanks for the sweet comment, dear!

♥,
Shari
The Misty Mom

 
Blogger SHazH0NIee said...

sweet heart ! itsokey lorh :D

 

Post a Comment