Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Header
Sunday, 27 January 2013 - Permalink | 13 Comments

Bosan . Saya buka photoshop , lepastu cuba buat header baru . Perghh...
Lantaklah apa mau jadi , jadilah. 
tengok hasil dibawah . Hahaha mohon jangan gelak . Saya budak baru belajar.


Ini header saya yang pertama .


Ini pulak yang saya buat tadi.
saya suka yang ini tapi macam lain......:3
Yang ini cubaan kedua saya . agak simple.

yang ini , yang saya tengah pakai sekarang . Image tu saya dapat dari Qihah :)
Thanks a lot! saya pilih image ni pun sebab bersesuaian dengan warna blog saya . Tak mau pilih warna yang menyakitkan mata orang lain :D

Minta pendapat boleh? :( 


Labels:


Blogger Shakira Pathi said...

seriously sangat cantik :D

 
Blogger Aina Sofea said...

Cantik cantik :)

 
Blogger Lissa LaLissa said...

semua cantikk., hehe ^^

 
Blogger @lice Moonlight said...

Oh my, cute lar ;D suka yang header bawah sekali <3

 
Blogger Florence Ayum said...

:D :D terharu siot *lap air mata* hihi.. terima kasih semua ^^
suatu hari nanti , pasti akan ada freebies header :) harap2.

 
Blogger Sandra Fendra said...

maju maju. haha :P

 
Blogger Florence Ayum said...

@Sandrahahahaha perli kah tu? :P

 
Blogger Ƞurul Ƨyafiqah said...

Fuyoooooooooooooo. Cantik bah >.< Banyak mmickey mouse. hehehe.. Nice try. Untunglah ada photoshop :p hahahaha~

 
Blogger Sandra Fendra said...

@Florence
haha.. eshh manada. haha :) Bah, lepas ni play with the codes lah. baru laa. haha

 
Blogger ♥ Anis said...

nice semua header tu :)

 
Blogger ▲ MAJ ▲ said...

semuanya lawa. ngam bah header kau :D pandainye dia buat header. lawa lagi tu aiseh :D hihi

 
Blogger Florence Ayum said...

@Sandra hahaha ya.. akan juga tu nanti .. :D
@Anis terima kasih :)
@MAJ tapi kau lagi pndai eh... saya mula buat header pun dari kau juga ni... hehehe tahnk you ya!

 
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Nice ;)

 

Post a Comment