Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Wabak Poops
Wednesday, 16 January 2013 - Permalink | 6 Comments

Saya rasa , banyak lagi smiley atau icon yang lebih comel daripada yang di atas tu . :poop:
Ada saja poops di bahagian komen yang saya nampak di facebook. arghh!
Saya semakin pelik dengan facebookers sekarang ni . 

Gambar contoh seperti di atas. :O
Pelik tidak? Apalah.. macamlah tak ada smiley lain =,=
Korang pun nak try "poops" juga? Pergi  masuk tandas ok? :D


Labels:


Blogger Sya Chot .. said...

hahahhaa...mcm tak ada gmbr yg cml len plak kn??heheh

 
Blogger ELFarahin said...

erkh! macam menganjing je poops nih -..-"

 
Blogger Florence Ayum said...

@Sya Chot A'ah sis.. Nak juga poops.

 
Blogger Florence Ayum said...

@ELFarahinHahahaa menganjing gila.. Menyampah pn ada jugak ==

 
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Ha'ah. Cousin Lia mula chat ngan Lia bukan nak bagi salam or say hello, tapi, bagi poops -.- so, im just like, eeerrr.. And then, Lia tulis *baling :poop: xD

 
Blogger Florence Ayum said...

@Lia AbdillahHahaha semua dah terkena wabak poops ni .. Bahaya ni , tak bagi salam dah

 

Post a Comment