Human Being;
Leg's Note
I'm Florence , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard .Navigate around here. Kamsahamnida.
 Blackforest[s]

Wechat;
A cup of tea or coffee

Followers;
Lovely buddies

Lastdate;
Story before
Credit;
my leader here
Template , header and background by AtinTory. 50% Thank to Mayra. Other help . Edit By Yours....
Handball tournament (2-3 of April 2013)
Sunday, 7 April 2013 - Permalink | 9 Comments

Hai dan hello!
Seperti yg saya sudah kata semalam , mahu share entry bergambar bola baling :)
Sorry ah sebab agak lewat update. Sebab semalam tak dapat online . Gambar pun Flo baru download hari ni.
Banyak gila gambar kita orang! ;D

Walaupun kalah di peringkat kumpulan . haha Memang sedih gila juga masa tu sebab kalah.
Mana tidak , pasukan lawan semuanya hebat2 belaka. Sama kuat , kalah Goku Dragon Ball ok. :P
Siap kena kad kuning lagi tu. Adoi... Tahun ni paling banyak kena kad kuning. Sampai pengadil tu cakap, "kalau kamu kena kad kuning lagi , lepas ni kena 2 minit." 2 minit tu bermaksud keluar satu pemain selama 2 minit.

Cuaca masa tu memang panas tahap gaban! Isk3.. Rasa macam dipanggang-panggang saja!
Baru 5- minit di atas padang sudah rasa macam 1 atau 2 jam :(
Sangat panas... Sepatutnya game ni main dalam dewan tpi tidak ada dewan kan.. Mahu buat macam mana lagi.. Terpaksalah jadi ikan masin . Berjemur sepanjang hari tu...

Bayangkanlah...hari pertama main ada 3 games. wowo 
jam 9 pagi , lepastu tunggu jam2 petang . Last game , jam 4.40 petang. Adoi.. Sengsaranya gila..
Rasa mahu berendam dalam ais.. Pulang rumah pun agak lewat sebab sekolah tempat bertanding tu jauh dari kawasan bandar kan.. Saya dtg rumah kira-kira jam 7 lebih begitu..

Tapi kan... saya rasa tahun ni paling best ... Saya hargai sangat2 ! Ini kan tahun terakhir saya ikut game handball ni.. Selama 3 tahun berturut-turut saya bermain handball ni. Sedih juga weh mahu lepaskan :'(
Junior2 siap kata lagi, "bah.. tahun dpn kamu jadi coach kami!"
Sedih weh bila diorang cakap macam tu :'( 

Apapun , thanks for the sweetest memories! 
The struggle and pain that we've share create sweet memories at the end . . :)

























seriously, ada banyak lagi gambar kita orang! Tapi hanya ini yg termampu saya download dan masukkan ke dlm blog ni. Bagi sesiapa yg tak ada muka dia terpampang dalam entry ni , sorry!!!! 
-THE END-


Labels: , , , ,


Blogger SHazH0NIee said...

eeeeeee , jelous nya tengok . mcm best ja ;(

 
Blogger Florence Ayum said...

alolo.. jgn jeles :* hahaha mmg best pun!

 
Blogger Ƞurul Ƨyafiqah said...

Memang tahun ni panas dia perghhhh ! Dah jadi ayam panggang. Wah bestnya Flo sejak dari awal dh libatkan diri dalam sukan. Kalau Fiqah, huh ! Satu pun tidak, masa form 1 je. Itupun lari je, pastu dh malas nk masuk sebab badan dah naik xD

Kalah tu kan adat pertandingan :) Janji dah usaha :D

p/s : mesti muka Flo dah hitam ! ahaks

 
Blogger Florence Ayum said...

:D ayam panggang hangus dah.. :D :D lepasni Fiqah rajin2lah libatkan dri dalam sukan! :D samalah mcm Flo, badan pun macam debab. :p
Hitam pn hitamlah Fiqah.. sudah namanya bersukan. hahah

 
Blogger SHazH0NIee said...

hoho kamu handball kami futsal -,- terus jadi pilakssss :3 harhar

 
Blogger Florence Ayum said...

hahaha ya ni bah.. mcm om om. :D buruk ni

 
Blogger Sandra Fendra said...

A great moment to remember as a senior. hehehe
this upcoming wednesday is my turn to play Mssb netball. Seriously nebessss! hhaha :)

 
Blogger Sya Chot .. said...

sys pun merasai panas yg terik.bertambah gelap dah rasanya..hehe

#wah lamanya xdtg sini,header pun dah baru..rindu3 :)

 
Anonymous Anonymous said...

Right here is the perfect website for anybody who
really wants to find out about this topic. You know
a whole lot its almost tough to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
You definitely put a fresh spin on a subject which has been written about for a long time.
Great stuff, just wonderful!

Also visit my website - crayonpedia.org

 

Post a Comment